Je bekijkt nu Plantmedicijnen en hun boodschappen

Plantmedicijnen en hun boodschappen

Planten, bloemen, bomen en struiken hebben boodschappen. Met deze boodschappen kunnen ze ons activeren en krachtig ondersteunen. Net als mensen en dieren hebben planten ook een ziel. Ik werk heel graag met plantmedicijnen in de vorm van zuivere essentiële oliën. Wanneer wij gaan werken met de kracht van de natuur kan het ons zelfhelend vermogen krachtig activeren.

Ik krijg regelmatig plantboodschappen door. Vanmorgen kreeg ik een prachtige plantboodschap binnen voor een specifiek persoon.

Ik krijg regelmatig plantboodschappen door. Vanmorgen kreeg ik een prachtige plantboodschap binnen voor een specifiek persoon. Het ging om fysieke pijn die losgelaten mag worden. De boodschappen die ik ontvang zijn soms specifiek voor iemand of wanneer het resoneert wellicht ook wel bestemd voor jou!

Copaiba’s boodschap

Ik leg je neer en schakel alles uit waar jij niets mee hoeft, wel onthul ik wat je mag gaan aankijken omdat jij in transitie bent en alle schaamte, schuld, angst en slechte overtuigingen over jezelf die nog opgeslagen zit in het diepst van je cellen mag loslaten zodat je volledig vrij bent om één te worden met de BRON, het GODDELIJKE en het fysieke beetje bij beetje lichter en lichter en lichter IS !

Copaiba olie

Copaiba olie is een hars olie die heel zorgvuldig geoogst wordt. De essentiële olie is afkomstig van geurige tropische bomen uit Zuid-Amerika. Sinds de 16e eeuw wordt de copaiba essentiële olie gebruikt in traditionele gezondheidspraktijken van de oorspronkelijke inwoners van Noord- en Noordoost-Brazilië. De olie kent vele toepassingen en is heel bijzonder om al zijn ondersteunende eigenschappen.

De chemie van de plant

Deze olie is enorm bijzonder om zijn chemie. Het is een ondersteunende olie die onder andere werkt op pijnsignalen (CB1 en CB2 receptoren). Wat deze olie zo uniek maakt is dat je er niet ‘high’ van wordt. Er zijn overeenkomsten met THC olie, die als bijwerking heeft dat je daar “high” van wordt. Copaiba olie heeft die eigenschap niet en laat je met volle bewustzijn functioneren. Er zijn enorm veel toepassingen en er is veel over deze boom met alle geweldige ondersteunende eigenschappen te vertellen.

Wil jij meer leren over essentiële oliën dan help ik je graag, ik geef workshop en maak graag een afspraak met je.