Je bekijkt nu Car Ventilatie Diffuser clip & Essentiële oliën

Car Ventilatie Diffuser clip & Essentiële oliën

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Algemeen

Geuren van essentiële oliën kunnen je dag bijzonder kleuren en hebben een positieve invloed op je emoties en gevoel. Veel mensen hebben al ervaring in het gebruik en de kracht van essentiële oliën in een aromaverspreider / diffuser thuis, en willen deze geur ervaring meenemen voor onderweg. Dit kan door het gebruik van een geur medaillon of geurketting in de vorm van een pomander, maar ook onderweg in een auto diffuser ventilatie clip.

Een auto diffuser clip met essentiële oliën zuivert de lucht en zal onaangename luchtjes verdrijven.Veel mensen starten de dag met een ritje in de auto, maar ook op een rit naar een vakantie bestemming is het heerlijke om de oliën om ons heen te ervaren.

Een fijne essentiële olie voor in een auto diffuser clip is 2 druppels citroengras – lemongrass, deze . De geur maakt het hoofd helder, werkt verfrissend en bevordert het concentratievermogen.

Wil je echt fris achter het stuur zitten, druppel dan 3 druppels pepermunt olie, 3 druppels eucalyptus olie en 2 druppels citroengras essentiële olie op een diffuser pad, en plaats deze in de auto diffuser clip – car diffuser clip.

Druppel één tot enkele druppels essentiële olie/ etherische olie op de diffuser pad voor een optimale werking.