Je bekijkt nu Seleniet versterkt je intuïtie

Seleniet versterkt je intuïtie

Seleniet een prachtige steensoort die ook wel engelensteen genoemd wordt. Deze steensoort heeft een prachtige witte kleur die licht doorschijnend is. Er straalt een prachtige energie van deze edelsteen. In de basis zorgt Seleniet voor kalmte en diepe rust daarom ook heel fijn te gebruiken bij meditaties.

Edelstenen zijn mineralen, je kunt ze heel mooi inzetten bij jouw “spirituele levenspad”. Seleniet versterkt je intuïtie en laat je contact maken met engelen. Seleniet versterkt helderzien, helderhoren, helderweten en heldervoelen. Seleniet helpt blokkades op te lossen en activeert de klieren in ons lichaam, deze steen kun je bij je dragen om je energetisch te reinigen.

Seleniet heeft een enorm positieve energie, maakt vrolijk en trekt gezelligheid aan. In alle opzichten een fijne steen om bij je te dragen of in huis te hebben.

Flower of Life

Wij hebben hele bijzondere prachtige plakken (20cm x 4cm) Seleniet binnen gekregen laser gegraveer. Seleniet plak met de “Flower of Life” (Bloem des leven).

seleniet

De “Bloem des Leven” wordt gezien als een zeer krachtig natuursymbolen uit de heilige geometrie. Vormen hebben krachtige energieën en zijn een geometrische symbooltaal, die met beelden werkt. In plaats van woorden daardoor vaak een veel directer en doeltreffendere manier van informatie overbrengen.

De Levensbloem is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. Over de hele wereld heeft de Flower of Life een sterk helende invloed. Alleen het ernaar kijken of er in meditatie op afstemmen kan al grote veranderingen te weeg brengen.

Seleniet flower of life gegraveerd

Seleniet met de maanstanden

De maan heeft een krachtige energie, je kunt de wet van aantrekkingskracht nog krachtiger gebruiken als je met de maanstanden werkt. Heel bijzonder vind ik de plakken Seleniet met daarop alle maanstanden gegraveerd.

Mandala op Seleniet

Prachtige ronde schijven Seleniet gegraveerde Mandala met een diameter van +- 10 cm en 1,5 cm dikte zijn gegraveerd met prachtige Mandala’s. Deze schijven kun je naast dat ze prachtig zijn ook gebruiken om je edelstenen op te presenteren en op te laden.

Seleniet kristallen edelsteen gegraveerde mandala

Mandala

Seleniet Mandala gegraveerd

Een mandala is altijd een ronde vorm met symmetrische vormen. De ronde vorm wordt geassocieerd met de zon, de wisselingen van de seizoenen en de kringloop van het leven. In de natuur vind je vele mandala’s, denk aan bloemen of ijskristallen. Het is een symbool van volmaaktheid, eeuwigheid en heelheid.

Bij edelsteen therapie worden ook mandala’s gebruikt voor diverse doeleinden. Je kunt mandala’s gebruiken om energetisch een ruimte te reinigen of je stenen op te laden.

Word jij hier nou ook zo blij van? Kom gerust een keertje in onze gezellige winkel een kijkje nemen.