Masterclasses

Ben jij enthousiast geworden na het volgen van de basis workshop “Het Natuurlijke Medicijnkastje” dan is de volgende stap om meer te leren via de Masterclass dagen.

Je kunt je nu opgeven voor drie nieuwe, diepgaande trainingen die je helpen om je welzijn naar een hoger niveau te tillen. Deze masterclasses richten zich op het benutten van de kracht van essentiële oliën om specifieke gezondheidsaspecten te verbeteren.

Emoties en Trauma Verwerking met Essentiële Oliën

Emotionele gezondheid is net zo belangrijk als fysieke gezondheid. Deze masterclass richt zich op het gebruik van essentiële oliën voor de verwerking van emoties en trauma. Leer technieken om emotionele blokkades te doorbreken, stress en angst te verminderen, en een diep gevoel van rust en heling te ervaren. Essentiële oliën kunnen een waardevolle ondersteuning bieden bij het omgaan met zowel dagelijkse stress als diepgewortelde trauma’s.

Geef je nu op voor de masterclasses en ontdek hoe je essentiële oliën kunt integreren in je dagelijkse routine voor een gebalanceerde, gezonder en gelukkiger leven. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen en samen deze reis naar welzijn te beginnen!

Aanmelden

Je kunt kiezen uit de volgende data:

6 of 13 oktober 2024
Aanvang: 11:00 uur tot 15:30 uur

Laat je Inspireren

Essentiële oliën hebben mijn leven veranderd, en ik geloof dat ze dat ook voor jou kunnen doen. Of je nu op zoek bent naar manieren om je gezondheid te verbeteren, je huis te verfrissen, of gewoon meer wilt leren over natuurlijke remedies, mijn workshops bieden een schat aan kennis en ervaring.

Schrijf je vandaag nog in en laat je inspireren door de magische wereld van essentiële oliën. Ik kijk ernaar uit om deze reis met jullie te delen!

×