Welkom bij onze basisworkshop “Het Natuurlijke Medicijnkastje”! In deze twee uur durende workshop duiken we in de wereld van essentiële oliën en ga je ontdekken hoe je op een veilige en effectieve manier de oliën kunt gebruiken.

Tijdens de workshop leer je alles over de basisprincipes van essentiële oliën, van hun oorsprong en werking tot de beste methoden voor gebruik. We bespreken hoe je essentiële oliën kunt inzetten voor alledaagse kwaaltjes, zoals hoofdpijn, stress, kleine wondjes en meer.

Onze focus ligt op veiligheid en praktisch gebruik, zodat je met vertrouwen je eigen natuurlijke medicijnkastje kunt samenstellen met 10 basis oliën. In een kleine groep maak je kennis met essentiële oliën die we gaan ruiken ervaren en proeven. Ik werk graag in kleine groepjes om ervoor te zorgen dat iedereen persoonlijke aandacht krijgt en al je vragen beantwoord worden.

De workshop vindt plaats in mijn praktijk in het pittoreske Wijhe, aan de prachtige oevers van de IJssel. Deze rustgevende omgeving biedt de perfecte setting om te leren en te ontspannen.

Aanmelden

Je kunt kiezen uit de volgende data:

14 juli 2024
21 juli 2024
28 juli 2024

Aanvang: 10:00 uur tot 12:00 uur OF 14:00 uur tot 16:00 uur

Meld je aan dan ontmoeten we elkaar binnenkort. Mijn doel is dat je ontdekt hoe je met de kracht van essentiële oliën je gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier kunt ondersteunen. Ik kijk uit naar je komst.

Deze basis workshop is verplicht voor je de masterclasses kunt gaan volgen. Zo kun jij onderzoeken of je meer wil leren over de kracht van de natuur.

Masterclasses

Ben jij enthousiast geworden na het volgen van de basis workshop en wil je doorleren? Ik geef de volgende Masterclasses:

Hormonen in Balans
Pijnbestrijding
Emoties en Traumaverwerking

×