Cursussen, workshops, trainingen & masterclasses

Voel je welkom bij mijn inspirerende reeks cursussen, workshops, trainingen en masterclasses waarin we samen ontdekken hoe we onze fysieke, mentale en emotionele gezondheid kunnen ondersteunen. Opgeleid als Aromatherapeut en met mijn passie voor essentiële oliën doe ik graag wat ik het allerleukste vind en dat is mensen helpen met diverse gezondheidsuitdagingen. De trainingen bieden een uitgebreide verkenning van diverse onderwerpen, van hormonale balans tot pijnbestrijding en emotionele verwerking.

Elke cursus is ontworpen om je diepgaande kennis en praktische vaardigheden te leren, zodat je essentiële oliën op een effectieve manier kunt integreren in je dagelijks leven. Ik werk graag in kleine, intieme groepjes, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en interactie.

De cursussen vinden plaats in mijn praktijk in het prachtige Wijhe, gelegen aan de schilderachtige oevers van de IJssel. Deze serene omgeving biedt de perfecte setting om te ontspannen, te leren en je welzijn te bevorderen. De energie is voelbaar en erg fijn.

Kom en ontdek de kracht van essentiële oliën in een warme en ondersteunende gemeenschap. Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen en samen aan een gezonder en gelukkiger leven te werken!

magische groet

Je kunt je opgeven voor de volgende cursussen:
Workshop: Het Natuurlijke Medicijnkastje
Masterclass: Hormonen in Balans
Masterclass: Pijnbestrijding
Masterclass: Emoties & Traumaverwerking

×