Je bekijkt nu Vertellis brengt je dichter bij elkaar

Vertellis brengt je dichter bij elkaar

Vertellis ligt nu bij ons in de winkel. Het is een serie met producten met als doel mensen, familie en geliefden dichter bij elkaar te brengen of nog beter te leren kennen. Het leven gaat snel, we zijn druk met ons werk, sporten, kinderen. Ons sociale leven speelt zich voornamelijk vaak af in onze telefoon. Vertellis zorgt voor verbinding, aandacht en begrip. Wat houdt je bezig, waar ben je dankbaar voor, wat voor wensen heb je voor de toekomst. Maar ook, wat heeft bij jou in het afgelopen jaar het meest indruk gemaakt of wat moet absoluut op je bucketlist? Dit zijn een aantal vragen die aan bod komen bij de kaartspellen van deze mooie serie.

Drie kaartspellen

Vertellis heeft drie verschillende kaartspellen waarbij je even tijd maakt voor elkaar en op een leuke speelse wijze inspirerende waardevolle gesprekken met elkaar kunt voeren. Er is een gezinseditie, feestdagen-editie en een relatie-editie.

Vertellis Kids

Vertellis Kids

Vertellis kids is een dagboekje met vragen die je op een hele speelse manier laat zien wat er in het hoofd van jouw kind omgaat. Waar maakt jouw kind zich zorgen om of wat maakt hem/haar juist heel blij van wordt. Het geeft je inzichten en even een momentje gezellig samen bewust de tijd voor elkaar maken.

Vertellis Chapters

Ben jij bezig met je persoonlijke ontwikkeling? “Vertellis Chapters” is dan het leukste dagboek om alles in op te schrijven wat jouw bezig houdt. Je wordt geïnspireerd door bijzondere quotes en vragen. Dit wordt jouw persoonlijke mindmap vol met zelfreflectie en zorgt voor persoonlijke ontwikkeling.

Een persoonlijk kado

Met de feestdagen voor de deur is iedereen weer opzoek naar de leukste kadootjes om weg te geven. Wat is er nou leuker dan tijdens de koude feestdagen het met elkaar gezellig maken. Het kaartspel van Vertellis is gegarandeerd een waardevol succes.

Vertellis in het kerstpakket

Vertellis wellicht het leukste persoonlijk kado voor je werknemers! Wij verzorgen ook kerstpakketten en vinden dit bij uitstek een superleuk kado! Kom gezellig langs in onze winkel of neem even contact met ons op als we iets voor jullie kunnen betekenen.

Vertellis inspirerend en waardevol