Mariëlle Doornberg – Holistisch lifestyle coach en Aromatherapeut
Met enorm veel plezier heb ik 20 september 2019 de winkel en webshop Puurkado.nl geopend. Van de winkel heb ik een fijne gezellige werkplek gemaakt waar je terecht kunt voor een leuk lief kado maar ook mijn praktijk is hier gevestigd. De webshop heb ik 2023 gesloten omdat ik het niet meer kon combineren met mijn praktijk. Mijn werk als Holistisch Lifestyle coach, Aromatherapeut, Earth Code Healer, Kundalini Flow Facilitator en Human Design expert zorgen ervoor dat ik mensen in hun kracht kan zetten. De energie die ik van mijn werk krijg is heerlijk en liefdevol.

Vanuit Human Design gezien ben ik een “Manifesting Generator”, dit zijn de “multi passionate” wezens op aarde. Wij houden niet van maar één ding doen omdat we dan erg snel verveeld raken. Ik vind het heerlijk om de ene dag een workshop te geven en vervolgens een (energetische) lichaamsbehandeling of een Kundalini activatie te faciliteren. Alles wat ik doe, wil ik doen met veel plezier en liefde, dit maakt mij een gelukkig mens.

Enjoil is mijn blog website en bedrijf waar ik sinds 2014 mee begonnen ben. Mijn persoonlijke ontwikkelingsreis begon in 2012 en tijdens deze reis maakte ik kennis met essentiële oliën omdat ik een blessure had aan mijn rug. Ik heb sinds die tijd enorm veel geleerd over het functioneren van het menselijk lichaam. Ook na de diagnose fibromyalgie in 2016 durf ik te zeggen dat ik volop in het leven sta.

Mede door mijn eigen gezondheidsuitdagingen en ervaringen ben ik expert geworden. Ik heb verschillende opleidingen, trainingen, workshops en cursussen gevolgd om mijn werk als Holistisch lifestyle coach en Aromatherapeut uit te kunnen voeren. Na een aantal jaren vanuit huis gewerkt te hebben ben ik nu werkzaam in mijn winkel en heb ik mijn praktijk in mijn gezellige pand van Puurkado.nl.

Ik ben enorm blij dat ik de passies die mij gevonden hebben kan uitvoeren dus met heel veel plezier coach en adviseer ik mensen om de beste versie van zichzelf te worden en daardoor met veel plezier hun mooiste leven te leiden.

Ik maak gebruik van de volgende expertise:

Coaching sessies
Ik stem mij graag af op de frequentie van liefde. Wanneer wij met elkaar afspreken luister ik ten diepste naar je, niet alleen naar je vragen en verhalen, maar ook naar dat, wat daaronder ligt. Je wordt gehoord, gevoeld en gezien in alles wat je bent. Als er stiltes vallen af en toe, dan is dat oké en voelen we even wat er binnen in ons gebeurt. Alles is helemaal zoals het moet zijn. Iedere mens is uniek en elke sessie is afgestemd op wie jij bent. Jouw verhaal is de leidraad en vanuit daar gaan we op zoek naar de juiste antwoorden voor jou. We gaan op zoek naar jouw bron en oorspronkelijkheid.

Alles wat jij hebt meegemaakt, alle uitdagingen in je leven, daar in zitten jouw verborgen lessen waar we samen naar kunnen kijken. Uiteindelijk leiden deze lessen je naar je bron en essentie. Door te luisteren naar jouw verhaal en stem help ik je te herinneren met mijn vragen wie je werkelijk bent. Mijn vragen helpen je inzicht te krijgen en laten het licht schijnen op wat dan zichtbaar mag worden en wat tot nu toe verborgen was. Zo kom jij terug in balans en mag je het leven liefdevol omarmen om lichter te kunnen leven.

Earth Code Healer
Ik mag mij één van de eerste New Earth Code Healers noemen ter wereld. Deze techniek heb ik nog niet zo lang geleden geleerd en is zo prachtig en speciaal, ik ben er mega trots op dat ik mensen kan healen op cellniveau. Door de juiste afstemming krijg ik alle antwoorden, die jou herinneren waarom jij een fysieke of mentale klacht hebt. Altijd zit hier een trauma achter, dat kan van dit leven zijn of van vorige levens. De angst achter het trauma is informatie die in je cellen opgeslagen zit. Deze informatie kan volledig verwijderd worden wanneer je bewust weet of herinnert wat, wanneer en waar gebeurd is. Alleen dan kun je bij de bron de klacht gaan healen.

Bij mezelf heb ik op deze manier de angst voor kou kunnen “clearen”. Ik had het bijna altijd koud, met 20 graden loop ik het liefst in een trui met een sjaal. Bij 30 graden voel ik me prima en sliep ik nog heerlijk onder mijn dekbed. In de winter onder twee dekbedden met een kruik erbij. Ik ben deze klacht gaan onderzoeken en kwam er achter dat ik in een vorig leven ben overleden door een bevriezingsdood. Deze informatie heb ik meegenomen naar dit leven en de angst om dood te gaan door kou zat opgeslagen in mijn cellen. Met één code heb ik deze angst los kunnen koppelen en ik kreeg een “quantum release” en download die ik een half uur heb gevoeld van mijn voeten tot aan mijn kruin. Vanaf dat moment had ik het warm en behaaglijk. Echt geloven kon ik het nog niet maar ik moet nu bekennen dat dit een magische moment was voor mij. Ik besef dat ik iets heel bijzonders heb geleerd en ga deze techniek inzetten bij mijn behandelingen. Ik ben heel blij dat ik geen lange hypnose sessies meer nodig heb om me te herinneren wat er in mijn vorige levens gebeurd is. Nu kan ik binnen een uur een fysieke klacht oplossen door de juiste code te kraken. I love it!

Human Design
Weten wie je bent, wat je hier op aarde te doen hebt en op welke manier je dit het best kan doen. Kortom de beste versie van jezelf kun je worden als je lekker in je vel zit en weet wat jouw valkuilen zijn maar ook welke krachten en gaven jij hebt. Human Design is een geweldige manier om je tot in detail te laten zien hoe jij het best functioneert als jij leeft naar je eigen strategie en autoriteit. Ik maak graag jouw gebruiksaanwijzing en handleiding en geef je daarbij een afgestemde reading om jouw wonderbaarlijke reis van zelfontdekking op weg naar genialiteit, liefde en voorspoed te starten.

Human Design is een blauwdruk van jou en wordt gemaakt aan de hand van je naam, geboorte- datum, tijd en plaats. Een “Human Design” reading geeft inzichten en activaties. Ik leer je wat voor type persoon jij bent en wat jouw natuurlijke strategie is. Door de bevestiging die jij voelt van wie je bent kun je gemakkelijker omgaan met alle uitdagingen die op je pad komen. Loop je vast of wil je de handvatten om gemakkelijker door het leven te wandelen laat dan een Human Design reading maken. Human Design voor gezinnen en coaching bij bedrijven is enorm in trek en daar kan ik mij helemaal geven omdat ik het superleuk vindt om voor groepen te staan.

Aromatherapie
Al weer heel wat jaren geleden hebben essentiële oliën mij gevonden en heb ik door deze oliën mijn passie gevonden om mensen te leren hoe je je gezonde lichaam kunt ondersteunen met de kracht van de natuur. In mijn praktijk kun je terecht voor vele gezondheidsuitdagingen en Aromatherapie is een alternatieve geneeskunde die het lichaam activeert om te helen. Ik werk met de mooie zuivere essentiële oliën van doTERRA. Ik heb vele oliën getest, gevoeld en kom steeds tot de conclusie dat de doTERRA oliën zo zuiver zijn dat ik er maar weinig van nodig heb om een ervaring te krijgen. Ik geef regelmatig workshops waarin je leert hoe je oliën veilig kunnen gebruiken om je gezondheid te ondersteunen. Ik gebruik aromatherapie om trauma’s te verwerken en bij verschillende gezondheidsuitdagingen . Ons limbische systeem (reukorgaan) is een van de meest krachtige manieren om onze emoties te balanceren. Een geur kan binnen een paar seconde de chemie van ons lichaam veranderen. Ik heb al vele mensen mogen coachen en begeleiden tijdens hun reis om hun gezondheid preventief zo gezond mogelijk te houden.

Symphonie of the Cells?
Symphony of the Cells (SOC) is een hands-on techniek voor het aanbrengen en activeren van het zelfhelend vermogen met essentiële oliën. Symphony of the Cells bevat ​​16 verschillende protocollen (geformuleerd door Boyd Truman) die kunnen helpen met honderden gezondheidsuitdagingen.

Deze bijzondere techniek brengt balans en harmonie, fysiek, emotioneel en spiritueel net als een mooie Symphony. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten waarna er ongeveer 10 tot 15 minuten wordt gerust. Er zijn 10 verschillende lichaamssystemen waar 16 zeer gevarieerde protocollen voor kunnen worden ingezet.

Talking to the Chakra’s
Een lichaam dat in balans is zorgt voor levensgeluk. Communiceren met onze chakra’s is communiceren met energiecentra die gekoppeld zijn aan lichaamssystemen zoals onder andere het endocriene (hormonale) systeem in ons lichaam. Door vele redenen kunnen onze chakra’s uit balans zijn. Deze techniek maakt het mogelijk om volwassenen en kinderen energetisch te behandelen Trauma’s van dit en vorige levens zitten soms zo enorm diep verborgen dat we er niet altijd over kunnen praten of bij kunnen komen. Met deze zachte behandeling hoef jij niet door het trauma heen maar gaat het trauma door jou heen. We zuiveren de chakra’s via portalen op ons lichaam door met aanrakingen, ademhaling en intentie te werken. Je ligt op een massage tafel met je kleding aan. Op fijne muziek kun je heerlijk ontspannen terwijl ik op jouw chakra’s werk en jou soms op punten aanraak. Alles gaat in overleg.

Kundalini Flow Activatie
Ik ben opgeleid tot Flow Facilitator omdat ik aangetrokken werd tot de energie die daar bij vrij komt. Na mijn eigen activatie voelde het als een soort missie om mensen in dit proces bij te staan. Kundalini energie is prachtig maar ook heel krachtig daarom wil ik graag een gesprek als jij denkt dat je toe bent om jouw Kundalini te gaan ontwaken. Bij sommige mensen wordt de Kundalini spontaan ontwaakt en dit kan het begin zijn van een heftige proces als je niet precies weet wat er allemaal gebeurt. Je leven kan totaal veranderen omdat jij op ontdekkingsreis bent naar een vrij leven. Om dit leven te creëren heb je processen te doorlopen.

De Kundalini Flow ceremonie activeert de Kundalini energie die al in jou zit of kan een eerdere activatie bekrachtigen. Het is een overdracht van pure levensenergie. Wanneer de Kundalini energie is geactiveerd start een ontwakingsproces. Dit wordt ook wel  het pad naar verlichting genoemd. Er zijn bewustzijnsvelden die niet alledaags zijn en waartoe we toegang kunnen krijgen door het ontwaken van de Kundalini energie. Dit proces kan langzaam of snel gaan, al naar gelang hoe jouw voortraject verlopen is. Als begeleider van het proces, wil ik dat men bewust aan het traject begint en weet dat ik werk met energiesystemen en via een zuiver kanaal energie kan laten stromen.

Bioresonantie en frequentie therapie
Bioresonantie therapie (BRT) is een alternatieve geneeswijze die stelt dat elk orgaan een specifieke trillingsfrequentie van elektromagnetische aard heeft. Bij ziekte of onbalans in het lichaam kan die trilling verstoord zijn. Ook emoties hebben een trillingsfrequentie daarom werkt de frequentie scan die ik maak zo mooi samen met de aromatherapie.

Healy
Frequentie therapie om jouw intelligente lichaam weer in balans te brengen. We kunnen frequenties sturen naar de cellen in jouw lichaam. Ik werk met de Healy, dit is een klein, handzaam apparaat dat je lichaam doormeet door het versturen van frequenties (ook wel trillingen genoemd). Je voelt hier overigens niets van. Elk orgaan, gedachte, emotie, werkelijk alles heeft een ‘ideale’ frequentie. Vaak heb je bij 1 of 2 behandelingen al een bijzonder mooi resultaat.

healy frequentie apparaat

Een scan duurt ongeveer twee minuten waarna er een rapport uit komt waaruit ik kan lezen wat er op dit moment zowel emotioneel als lichamelijk aandacht nodig heeft. Als holistisch gezondheidscoach kijk ik niet alleen naar de klacht maar ook wat zegt de klacht over jou. Dit is een benadering die confronterend kan zijn maar daarnaast vallen vaak ook veel puzzelstukjes op z’n plaats.

Heb jij chronische (pijn) klachten dan nodig ik je van harte uit om de Healy te ervaren. Samen gaan we bespreken wat jij kunt doen om je gezondheid optimaal te ondersteunen en verbeteren. Heel belangrijk vind ik het dat je uiteindelijk je eigen therapeut bent zodat je zelfredzaam bent.

Ik gebruik het healy apparaat voor het maken van diepte analyses om inzicht te krijgen in emotionele en fysieke uitdagingen. Maar ook maak ik aura analyses waarbij de balans van de chakra’s gemeten wordt.

Hoe komen we in contact?
Ben jij nieuwsgierig of heb je een gezondheidsuitdaging waar je graag over wil praten of misschien heb je even advies nodig. Ik help je graag. Schroom niet mij te contacten: Stuur een e-mail met je hulpvraag naar: praktijkenjoil@gmail.com of bel naar: 0570 – 442 312

Liefdevolle groet,
Mariëlle Doornberg