Mariëlle Doornberg – Holistisch lifestyle coach en Aromatherapeut
Met enorm veel plezier heb ik 20 september 2019 de winkel en webshop Puurkado.nl geopend. Van de winkel heb ik een fijne gezellige werkplek gemaakt waar je terecht kunt voor een leuk lief kado maar ook mijn praktijk is hier gevestigd. Vanuit mijn praktijk werk ik als holistisch lifestyle coach en aromatherapeut.

Enjoil is mijn blog website en bedrijf waar ik sinds 2014 mee begonnen ben. Toen begon mijn persoonlijke ontwikkelingsreis en maakte ik kennis met essentiële oliën omdat ik een blessure had aan mijn rug. Ik heb in de afgelopen jaren enorm veel geleerd over het functioneren van het menselijk lichaam. Ook na de diagnose fibromyalgie durf ik te zeggen dat ik volop in het leven sta.

Mede door mijn eigen gezondheidsuitdagingen en ervaringen ben ik expert geworden. Ik heb veel opleidingen, trainingen, workshops en cursussen gevolgd om mijn werk als Holistisch lifestyle coach en Aromatherapeut uit te kunnen voeren. Na een aantal jaren vanuit huis gewerkt te hebben ben ik nu werkzaam in mijn winkel en heb ik mijn praktijk in het pand van Puurkado.nl.

marielle_doornberg

Ik ben enorm blij dat ik mijn passie heb gevonden en met heel veel plezier coach en adviseer ik mensen om de beste versie van zichzelf te worden en daardoor met veel plezier hun mooiste leven te leiden.

Ik maak gebruik van de volgende expertise:

Coaching sessies
Ik stem mij graag af op de frequentie van liefde. Wanneer wij met elkaar afspreken luister ik ten diepste naar je, niet alleen naar je vragen en verhalen, maar ook naar dat, wat daaronder ligt. Je wordt gehoord, gevoeld en gezien in alles wat je bent. Als er stiltes vallen af en toe dan is dat oké en voelen we even wat er binnen in ons gebeurt. Alles is helemaal zoals het moet zijn.

Iedere mens is uniek en elke sessie is afgestemd op wie jij bent. Jouw verhaal is de leidraad en vanuit daar gaan we op zoek naar de juiste antwoorden voor jou. We gaan op zoek naar jouw bron en oorspronkelijkheid.

Alles wat jij hebt meegemaakt, alle uitdagingen in je leven, daar in zitten jouw verborgen lessen waar we samen naar kunnen kijken. Uiteindelijk leiden deze lessen je naar je bron en essentie. Door te luisteren naar jouw verhaal en stem help ik je te herinneren met mijn vragen wie je werkelijk bent. Mijn vragen helpen je inzicht te krijgen en laten het licht schijnen op wat dan zichtbaar mag worden en wat tot nu toe verborgen was. Zo kom jij terug in balans en mag je het leven liefdevol omarmen om lichter te kunnen leven.

Human Design
Op dit moment ben ik intensief bezig met Human Design en voel ik dat ik dit steeds meer in mag gaan zetten bij mijn coaching sessies. Human Design is een blauwdruk van jou en wordt gemaakt aan de hand van je naam, geboorte- datum, tijd en plaats. Een “Human Design” reading geeft inzichten en activaties. Ik leer je wat voor type persoon jij bent en wat jouw natuurlijke strategie is. Door de bevestiging die jij voelt van wie je bent kun je gemakkelijker omgaan met alle uitdagingen die op je pad komen. Ik kan jouw persoonlijke handleiding en gebruiksaanwijzing voor je uitwerken.

Nog steeds leer ik dagelijks en door alle triggers die op mijn pad komen en mij uit balans brengen. Ik snap nu veel beter dat alles voor mij gebeurt en nooit tegen mij. Ik leer mezelf steeds beter kennen door me steeds er aan te herinneren hoe ik “gedesigned” ben. Ik ben super dankbaar dat Human Design op mijn pad gekomen is.

Aromatherapie
Al weer heel wat jaren geleden hebben essentiële oliën mij gevonden en heb ik door deze oliën mijn passie gevonden om mensen te leren hoe je je gezonde lichaam kunt ondersteunen met de kracht van de natuur. Ik werk met de mooie zuivere essentiële oliën van doTERRA. Ik geef regelmatig workshops waarin je leert hoe je oliën veilig kunnen gebruiken om je gezondheid te ondersteunen. Ik gebruik aromatherapie om trauma’s te verwerken en om gezondheidsuitdagingen . Ons limbische systeem (reukorgaan) is een van de meest krachtige manieren om onze emoties te balanceren. Een geur kan binnen een paar seconde de chemie van ons lichaam veranderen. Ik heb al vele mensen mogen coachen en begeleiden tijdens hun reis om hun gezondheid preventief zo gezond mogelijk te houden.

Symphonie of the Cells?
Symphony of the Cells (SOC) is een hands-on techniek voor het aanbrengen en activeren van het zelfhelend vermogen met essentiële oliën. Symphony of the Cells bevat ​​16 verschillende protocollen (geformuleerd door Boyd Truman) die kunnen helpen met honderden gezondheidsuitdagingen.

Deze bijzondere techniek brengt balans en harmonie, fysiek, emotioneel en spiritueel net als een mooie Symphony. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten waarna er ongeveer 10 tot 15 minuten wordt gerust. Er zijn 10 verschillende lichaamssystemen waar 16 zeer gevarieerde protocollen voor kunnen worden ingezet.

Visualisatie
Soms kan het een visualiseringsoefening je ineens tot nieuwe inzichten brengen. Het is een krachtige techniek om gedachten om te zetten in beeld en zo mogelijkheden te creëren. Visualisatie is verder een krachtige manier om een overtuiging over een gebeurtenis in jou leven totaal te veranderen, waardoor je een hele andere kijk krijgt op de situatie. Dit zijn hele gemakkelijke oefeningen die jij ten alle tijden in jouw verdere leven kunt gebruiken, en waar je veel baat bij kan hebben om gemakkelijker door moeilijke periodes heen te komen.

Verder werk ik met energie. Ik heb de vijf afstemmingen ontvangen van de Shambhala Eenheid (Universele eenheid) die het lichaam naar de hoogste frequentie liften. Dit maakt het behandelen met bewuste intenties nog zoveel krachtiger.

Bioresonantie en frequentie therapie
Bioresonantie therapie (BRT) is een alternatieve geneeswijze die stelt dat elk orgaan een specifieke trillingsfrequentie van elektromagnetische aard heeft. Bij ziekte of onbalans in het lichaam kan die trilling verstoord zijn. Ook emoties hebben een trillingsfrequentie daarom werkt de frequentie scan die ik maak zo mooi samen met de aromatherapie.

Healy
Nog vrij onbekend is de frequentie therapie waarbij we jouw lichaam weer in balans kunnen brengen door frequenties te sturen naar jouw lichaam. Ik werk met de Healy, dit is een klein, handzaam apparaat dat je lichaam doormeet door het versturen van frequenties (ook wel trillingen genoemd). Je voelt hier overigens niets van. Elk orgaan, gedachte, emotie, werkelijk alles heeft een ‘ideale’ frequentie. Vaak heb je bij 1 of 2 behandelingen al een bijzonder mooi resultaat.

healy frequentie apparaat

Een scan duurt ongeveer twee minuten waarna er een rapport uit komt waaruit ik kan lezen wat er op dit moment zowel emotioneel als lichamelijk aandacht nodig heeft. Als holistisch gezondheidscoach kijk ik niet alleen naar de klacht maar ook wat zegt de klacht over jou. Dit is een benadering die confronterend kan zijn maar daarnaast vallen vaak ook veel puzzelstukjes op z’n plaats.

Heb jij chronische (pijn) klachten dan nodig ik je van harte uit om de Healy te ervaren. Samen gaan we bespreken wat jij kunt doen om je gezondheid optimaal te ondersteunen en verbeteren. Heel belangrijk vind ik het dat je uiteindelijk je eigen therapeut bent zodat je zelfredzaam bent.

Ik gebruik het healy apparaat voor het maken van diepte analyses om inzicht te krijgen in emotionele en fysieke uitdagingen. Maar ook maak ik aura analyses waarbij de balans van de chakra’s gemeten wordt.

Hoe komen we in contact?
Ben jij nieuwsgierig of heb je een gezondheidsuitdaging waar je graag over wil praten of misschien heb je even advies nodig. Ik help je graag. Schroom niet mij te contacten: Stuur een e-mail met je hulpvraag naar: (marielle@enjoil.nl) of bel naar: 0570 – 442 312

Liefdevolle groet,
Mariëlle Doornberg

×