Mariëlle Doornberg – Holistisch lifestyle coach en Aromatherapeut
Met enorm veel plezier heb ik 20 september 2019 de winkel en webshop Puurkado.nl geopend. Van de winkel heb ik een fijne gezellige werkplek gemaakt waar je terecht kunt voor een leuk lief kado maar ook mijn praktijk is hier gevestigd. Vanuit mijn praktijk werk ik als holistisch lifestyle coach en aromatherapeut.

Enjoil is mijn blog website en bedrijf waar ik sinds 2014 mee begonnen ben. Toen begon mijn persoonlijke ontwikkelingsreis en maakte ik kennis met essentiële oliën omdat ik een blessure had aan mijn rug. Ik heb in de afgelopen jaren enorm veel geleerd over het functioneren van het menselijk lichaam. Ook na de diagnose fibromyalgie durf ik te zeggen dat ik volop in het leven sta.

Mede door mijn eigen gezondheidsuitdagingen en ervaringen ben ik expert geworden. Ik heb veel opleidingen, trainingen, workshops en cursussen gevolgd om mijn werk als Holistisch lifestyle coach en Aromatherapeut uit te kunnen voeren. Na een aantal jaren vanuit huis gewerkt te hebben ben ik nu werkzaam in mijn winkel en heb ik mijn praktijk in het pand van Puurkado.nl.

marielle

Ik ben enorm blij dat ik mijn passie heb gevonden en vind het ontzettend leuk om mensen te coachen de beste versie van zichzelf te worden en daardoor met veel plezier hun mooiste leven te leiden.

Ik maak gebruik van de volgende expertise:

Coaching sessies
Door gesprekken en de juiste vragen te stellen zal ik me intuïtief op jou afstemmen. Zo kan ik jou de best mogelijke adviezen, tips en oefeningen geven. Je krijgt hierdoor duidelijkheid over je schaduwkanten en waar je nog aan kunt werken maar ook je (oer)krachten die je in mag gaan zetten om gemakkelijk, vrolijk en liefdevol door het leven te wandelen.

Op dit moment ben ik bezig met Human Design en voel dat ik dit heel graag in wil gaan zetten bij mijn coaching sessies. Middels de “Human Design” readings kan ik jou straks nog beter adviseren wat voor type persoon jij bent en krijg je jouw persoonlijke handleiding om zo gemakkelijk mogelijk door het leven te wandelen en met uitdagingen in relaties, werk, conflicten enz. om te gaan. Nog steeds leer ik dagelijks en ervaar ik triggers die op mijn pad komen om mij uit balans te krijgen. Omdat ik mezelf steeds beter leer kennen reageer ik vanuit mijn Human Design handleiding en dat is zoveel lichter dan ik ooit eerder deed. De basis neem ik nu al mee in mijn coaching sessies, mijn cliënten zijn enorm nieuwsgierig naar meer.

Human Design is een blauwdruk van jou en wordt gemaakt aan de hand van je naam, geboorte- datum, tijd en plaats. Hieruit komt een rapport waarbij gebruik wordt gemaakt van astrologie, nummerologie, maya kalender, I-Ching, de standen van de planeten en nog zoveel meer. Ik ben mega enthousiast en hoop er zeer binnenkort meer mee te kunnen gaan werken.

Aromatherapie
Al weer een aantal jaren geleden hebben essentiële oliën mij gevonden en heb ik door deze oliën mijn passie gevonden om mensen te kunnen helpen. Ik werk met de doTERRA essentiële oliën en leer je hoe je oliën veilig kunnen gebruiken om je gezondheid te ondersteunen. Ik gebruik aromatherapie om trauma’s te verwerken en lichamelijke klachten te behandelen. Ons limbische systeem (reukorgaan) is een van de meest krachtige manieren om onze emoties te balanceren. Een geur kan binnen een paar seconde de chemie van ons lichaam veranderen. Ik heb al vele mensen mogen coachen en begeleiden tijdens hun reis om hun gezondheid preventief zo gezond mogelijk te houden.

Symphonie of the Cells?
Symphony of the Cells (SOC) is een hands-on techniek voor het aanbrengen en activeren van het zelfhelend vermogen met essentiële oliën. Symphony of the Cells bevat ​​16 verschillende protocollen (geformuleerd door Boyd Truman) die kunnen helpen met honderden gezondheidsuitdagingen.

Deze bijzondere techniek brengt balans en harmonie, fysiek, emotioneel en spiritueel net als een mooie Symphony. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten waarna er ongeveer 10 tot 15 minuten wordt gerust. Er zijn 10 verschillende lichaamssystemen waar 16 zeer gevarieerde protocollen voor kunnen worden ingezet.

Visualisatie
Soms kan het een visualiseringsoefening je ineens tot nieuwe inzichten brengen. Het is een krachtige techniek om gedachten om te zetten in beeld en zo mogelijkheden te creëren. Visualisatie is verder een krachtige manier om een overtuiging over een gebeurtenis in jou leven totaal te veranderen, waardoor je een hele andere kijk krijgt op de situatie. Dit zijn hele gemakkelijke oefeningen die jij ten alle tijden in jouw verdere leven kunt gebruiken, en waar je veel baat bij kan hebben om gemakkelijker door moeilijke periodes heen te komen.

Verder werk ik met energie. Ik heb de vijf afstemmingen ontvangen van de Shambhala Eenheid (Universele eenheid) die het lichaam naar de hoogste frequentie liften. Dit maakt het behandelen met bewuste intenties nog zoveel krachtiger.

Bioresonantie en frequentie therapie
Bioresonantie therapie (BRT) is een alternatieve geneeswijze die stelt dat elk orgaan een specifieke trillingsfrequentie van elektromagnetische aard heeft. Bij ziekte of onbalans in het lichaam kan die trilling verstoord zijn. Ook emoties hebben een trillingsfrequentie daarom werkt de frequentie scan die ik maak zo mooi samen met de aromatherapie.

Healy
Nog vrij onbekend is de frequentie therapie waarbij we jouw lichaam weer in balans kunnen brengen door frequenties te sturen naar jouw lichaam. Ik werk met de Healy, dit is een klein, handzaam apparaat dat je lichaam doormeet door het versturen van frequenties (ook wel trillingen genoemd). Je voelt hier overigens niets van. Elk orgaan, gedachte, emotie, werkelijk alles heeft een ‘ideale’ frequentie. Vaak heb je bij 1 of 2 behandelingen al een bijzonder mooi resultaat.

healy frequentie apparaat

Een scan duurt ongeveer twee minuten waarna er een rapport uit komt waaruit ik kan lezen wat er op dit moment zowel emotioneel als lichamelijk aandacht nodig heeft. Als holistisch gezondheidscoach kijk ik niet alleen naar de klacht maar ook wat zegt de klacht over jou. Dit is een benadering die confronterend kan zijn maar daarnaast vallen vaak ook veel puzzelstukjes op z’n plaats.

Heb jij chronische (pijn) klachten dan nodig ik je van harte uit om de Healy te ervaren. Samen gaan we bespreken wat jij kunt doen om je gezondheid optimaal te ondersteunen en verbeteren. Heel belangrijk vind ik het dat je uiteindelijk je eigen therapeut bent zodat je zelfredzaam bent.

Ik gebruik het healy apparaat voor het maken van diepte analyses om inzicht te krijgen in emotionele en fysieke uitdagingen. Maar ook maak ik aura analyses waarbij de balans van de chakra’s gemeten wordt.

Wat kun je verwachten?
Ben jij nieuwsgierig of heb je een gezondheidsuitdaging waar je hulp bij nodig hebt stuur je contact gegevens (info@puurkado.nl) of bel naar: 0570 – 442 312

Warme groet,
Mariëlle Doornberg

×