Workshops & Masterclasses

Ik ben ontzettend enthousiast om aan te kondigen dat ik weer workshops ga geven! Tijdens deze workshops zullen we diep ingaan op de wereld van essentiële oliën. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, er is voor iedereen iets te leren. Wat kun je verwachten?

Inleiding tot Essentiële Oliën: Leer de basisprincipes en ontdek hoe je ze veilig kunt gebruiken. Deze basis workshop is verplicht als je de masterclasses wil gaan volgen. In een kleine groep kun je kennismaken met de oliën we gaan ze ruiken en ervaren. Zo kun jij onderzoeken of je meer wil leren over de kracht van de natuur.

Waarom Deelnemen

Het bijwonen van een workshop is een geweldige manier om jezelf te onder te dompelen in de magische wereld van essentiële oliën. Het is niet alleen leerzaam, maar ook een leuke en interactieve manier om nieuwe vaardigheden op te doen. Bovendien krijg je de kans om al je vragen te stellen en direct feedback te ontvangen.

Data en Locatie:

Ik organiseer workshop en masterclasses in mijn fijne praktijk in Wijhe (Overijssel). De eerste workshops beginnen volgende maand, en ik kan niet wachten om jullie daar te zien! Om de masterclasstrainingen te kunnen volgen is de basis workshop verplicht.

Aanbod

Basis Workshop: Het Natuurlijke Medicijnkastje

Masterclass: Hormonen in balans met Essentiële Oliën

Masterclass: Pijnbestrijding met Essentiële oliën


Masterclass: Emoties & Trauma verwerking met EO

Aanmelden

Wil je je opgeven stuur dan even een e-mail naar: enjoil.educatie@gmail.com en vermeld je naam, adres en de datum en tijd van de basis workshop of masterclass die je wil volgen. Wacht niet te lang met opgeven, er is beperkt plek!

Kadootje!!! Geef jij je nu op voor alle vier, dus de basisworkshop en de drie masterclasses dan krijg je € 25,00 korting en betaal je € 239,00 (korting geld uitsluitend als je ineens betaald).

Laat je Inspireren

Essentiële oliën hebben mijn leven veranderd, en ik geloof dat ze dat ook voor jou kunnen doen. Of je nu op zoek bent naar manieren om je gezondheid te verbeteren, je huis te verfrissen, of gewoon meer wilt leren over natuurlijke remedies, mijn workshops bieden een schat aan kennis en ervaring.

Schrijf je vandaag nog in en laat je inspireren door de magische wereld van essentiële oliën. Ik kijk ernaar uit om deze reis met jullie te delen!

Je bekijkt nu Workshops & Masterclasses

Workshops & Masterclasses

×