Je bekijkt nu Human Design Reading met interactieve trainingen

Human Design Reading met interactieve trainingen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Algemeen

Ik geef nu al zo’n kleine 2 jaar Human Design readingen met heel veel plezier. En toch knaagt er iets….ik merk dat te veel mensen hun reading in de kast leggen en het lastig vinden zelfstandig er actief mee te werken.

Wil jij weten wat een Human Design Reading is dan verwijs ik je graag eerst even naar mijn website: https://puurkado.nl/product/human-design-reading/

Je hebt je Human Design reading gehad en dan? Dan begint het pas, zeg ik altijd. Je profiel leren begrijpen is een reis van zelfontdekking op weg naar je Genialiteit, Liefde en Voorspoed. Dat klinkt heel mooi maar hoe moet je dat dan aanpakken. Ik merk dat het lastig is om zelfstandig en alleen dit op te gaan pakken.

Je kunt bij mij na de reading losse sessies boeken maar ik voel dat dit niet voldoende werkt voor mensen. Het is te vrijblijvend. Het leren vanuit een boek of via een online platform zijn vaak barrières die (zeker mensen met een open ego centrum) lastig vinden of om welke andere reden dan ook.

Ik heb nu de geniale oplossing (vind ik zelf), we gaan het samen doen in een klein groepje. Wat ik ga doen is een live visueel traject. Dit is voor mensen die leren door te communiceren, zien, horen, doen en ervaren. Je hoeft dus niet alleen te gaan zitten studeren maar we gaan het samen doen. Ik neem jullie aan de hand, via zoom gaan we met elkaar leren hoe jij beslissingen moet nemen op welke manier jij het beste kunt reageren of hoe of wat je nou juist niet moet doen. Het worden interactieve trainingen met Human Design thema’s die na een bepaalde periode weer terug komen. Zo kun je altijd instromen en uitstromen wanneer jij denkt dat je de kennis hebt vergaard.

Iedere twee weken is er een trainingssessie volgens een vast staand schema komen de thema’s aan bod. Aan de hand van jullie kaarten en mijn uitleg kun je direct je vragen stellen of situaties bespreken die voor jou belangrijk zijn. Iedereen komt aan de beurt en jullie krijgen tips en handvatten om je profiel te doorgronden. Het wordt superleuk, ik ben mega enthousiast!

Je krijgt als eerste een reading dus voor je begint aan de training heb je jouw eigen reading al ontvangen. Jouw reading is al een cursusboek dus met jouw handleiding en gebruiksaanwijzing gaan we werken. Dit is dus ook de perfecte manier om alle tools en adviezen die in de reading staan helemaal te gaan omarmen. Het is een unieke kans, want het is zo zonde als je na jouw reading er niets meer mee gaat doen. Ik zie het echt te vaak gebeuren, het is zo jammer!

Ik vind het heerlijk om mensen te coachen en workshops te geven en heb een manier bedacht die perfect bij mij past om jou te begeleiden en coachen zodat jij je mooiste leven kunnen gaan leven.

Al een paar jaar studeer ik Human Design en iedere dag ben ik bezig met Human Design. In mijn werk als Holistisch Coach gebruik ik altijd wanneer mogelijk Human Design. Door te leren wie je bent en bevestiging te krijgen dat het klopt dat je dingen op een bepaalde manier doet zal het dagelijks leven zoveel gemakkelijker worden. Voor mij is het heel gemakkelijk om in Jip en Janneke taal Human Design uit te leggen.

Na een Human Design reading begint je reis pas. Wil jij je mooiste leven gaan creëren dan moet je de reading niet in de kast neerleggen maar deze dagelijks blijven lezen en helemaal omarmen. Ik nodig jou nu uit om jouw reading door mij te laten verzorgen met een leer traject er aan vast. Dit is echt een cadeau voor jezelf.

O ja en vergeet niet: Herhalen tot je het begrijpt. Nergens aan vast zitten, instappen en uitstappen wanneer jij dat wilt. Je betaalt iedere 4 weken voor de volgende 2 trainingen een vast bedrag.

Iedere sessie is er een onderdeel dat we belichten en gaan we jullie kaarten erbij pakken. Alle vragen kunnen gesteld worden en jij hebt jouw persoonlijke reading al van mij ontvangen. Doordat er natuurlijk verschillende mensen in de training zitten kun jij precies leren waar nou de verschillen in zitten en hoe Human Design in elkaar zit.

Wil je informatie ontvangen stuur dan een whatsapp berichtje naar: 06 212 933 18. Ik kijk er naar uit om samen op reis te gaan!

Liefs Mariëlle Doornberg